gntKAA Gent
stvSTVV
1-1
Rob Schoofs 90+5'
2-1
Datum: 24/09/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Kan Gent aanknopen met de zege tegen vlot scorend STVV?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: AA Gent - STVV

Kan Gent aanknopen met de zege tegen vlot scorend STVV?
Foto: © photonews

AA Gent haalde het in Lierse met het kleinste verschil, Sint-Truiden legde er zes in het mandje in en tegen Harelbeke. De bezoekers weten de goal dus staan.

Vorig weekend waren de Kanaries ook al in vorm. Ze haalden het met duidelijk 4-1 cijfers van Waasland-Beveren. Hein Vanhaezebrouck is op z'n hoede voor de vlot scorende Limburgers. "Ze hebben de laatste match goed gespeeld."

"Hadden ze verloren, het was een Sint-Truiden in crisis dat zich hier zou aandienen. Ze kunnen complexloos komen voetballen terwijl wij verplicht zijn te winnen", ging Vanhaezebrouck verder. Hij moet Matton, Simon en Rabiu missen. Milicevic kwam vrijdag met een ontsteking aan de ogen op training, maar zit er wel bij.

Selectie Gent: Rinne, Lucas Schoofs, Davidzada, Coulibaly, Neto, Kujovic, Mitrovic, Saief, Rob Schoofs, Van Der Bruggen, Thoelen, Asare, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Horemans, Foket, Esiti, Gershon, Milicevic en Ndongala.

Leko gaf aan dat AA Gent het mooiste collectieve voetbal in België speelt. Bekijk hieronder de voorbeschouwing van de coach van de Kanaries. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Selectie Sint-Truiden: Vanwelkenhuysen, Djene, Pulido, De Petter, Tchenkoua, Peeters, Proschwitz, Bezus, Boli, Gerkens, Cuevas, Bagayoko, Pirard, Kotysch, Valdivia; Fernandes, Swers, Dutoit, Bamba en Koubemba.

AA Gent is volgens UNIBET de duidelijke favoriet. Een gok van zestig euro op de Buffalo's kan bijna 80 euro opleveren. Rekent u op een stunt van Sint-Truiden? Dan kan u 600 euro opstrijken. En die zestig euro? Die krijg je via deze link gratis.

Meer nieuws