Datum: 25/09/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Guldensporenstadion
Genk moet geleverde spel omzetten in punten, maar op Kortrijk kan het spoken
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Kortrijk ontvangt Genk om 18u

Genk moet geleverde spel omzetten in punten, maar op Kortrijk kan het spoken
Foto: © photonews

Racing Genk verloor vorige week van Anderlecht, maar won wel heel wat zieltjes met het geleverde spel. Maar nu moet dat spel ook gaan opbrengen. Al kondigt de verplaatsing naar Kortrijk zich als een heel moeilijke aan.

Kortrijk pakte thuis zeven van zijn elf punten in drie wedstrijden. Club Brugge ging er voor de bijl en topploegen - vraag het maar aan Anderlecht - komen er nooit graag spelen. Karim Belhocine moet met Pavlovic en De Smet wel twee belangrijke pionnen missen. En dat scheelt een slok op een borrel.

Maar ook Peter Maes zakt niet volledig naar het Guldensporenstadion af. Alejandro Pozuelo en Omar Colley lopen er immers niet bij. En vooral die eerste is een serieuze aderlating. Genk speelde vorige week fantastisch, maar heeft er nog maar weinig van kunnen tonen op zijn rapport. Ze staan voorlopig pas tiende en daar willen ze zo snel mogelijk iets aan doen.

De Limburgers zijn zelfs favoriet bij UNIBET. Ga snel je welkomsbonus ophalen en waag een gokje. Als de West-Vlamingen bij de rust achterstaan en nog winnen, krijg je zelfs 28 keer je inzet terug.

Meer nieuws