gnkKRC Genk
kvmKV Mechelen
Nikolaos Karelis (pen) 21'
1-1
2-1
Datum: 02/10/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Luminus Arena
Druk op de Genkse ketel met de komst van KV Mechelen
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Straks live bij Voetbalkrant: KRC Genk - KV Mechelen

Druk op de Genkse ketel met de komst van KV Mechelen
Foto: © SC

Racing Genk heeft de afgelopen weken kostbare punten gemorst in de Jupiler Pro League. Om niet helemaal weg te zakken, moeten de Limburgers straks winnen tegen KV Mechelen.

Na een goede start ging Genk de voorbije weken achtereenvolgens de boot in tegen Standard, Anderlecht en Kortrijk. Op die manier zakten de troepen van Peter Maes volledig weg in de rangschikking en staan ze ver onder wat ze ambiëren.

"We hebben al veel punten verloren. Winst tegen KV Mechelen is een must", vertelde Susic aan onze redactie. De druk is hoog, enkel winst volstaat. De knappe zege tegen Sassuolo moet voor de vertrouwensboost zorgen bij de jonge Genkse garde.

Peter Maes en Yannick Ferrera zijn niet de beste vrienden

Maar KV Mechelen kent een degelijk competitiebegin waarbij het de meeste punten net buitenshuis sprokkelde. De Maneblussers leden nog geen enkele nederlaag op verplaatsing en kunnen mits winst een heel mooie zaak doen in het klassement.

Peter Maes moet het nog steeds stellen zonder Uronen. Nastic is zijn vervanger op de linksback. Brabec en Colley deden het goed centraal achterin zodat Dewaest voorlopig aan de bank gekluisterd blijft. De Mechelse coach Yannick Ferrera mist Xavier Chen voor deze partij.

Een gokje op KV Mechelen kan veel geld opleveren!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 96 euro als KRC Genk wint
  • 330 euro als KV Mechelen wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws