Datum: 23/07/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Supercup
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge en Standard trappen het nieuwe voetbalseizoen op gang en strijden meteen om eerste prijs
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Club Brugge - Standard

Club Brugge en Standard trappen het nieuwe voetbalseizoen op gang en strijden meteen om eerste prijs
Foto: © Photonews

Club Brugge en Standard trappen vanavond niet alleen de Supercup op gang, maar ook meteen de nieuwe jaargang van de Belgische voetbalcompetitie. "Dit is niet zomaar een prijs", klinkt het in beide kampen.

Michel Preud'homme én Yannick Ferrera willen de Supercup - in normale omstandigheden eigenlijk een veredelde oefenwedstrijd - winnen. Beide heren hebben er hun redenen voor.

"Het is de enige prijs die ik en mijn groep nog niet gewonnen hebben", grijnt Preud'homme. Ferrera wil dan weer bewijzen dat Standard klaar is voor het nieuwe seizoen.

Preud'homme kan vanavond nog geen beroep doen op nieuwkomer Tomas Pina. Ook Brandon Mechele ligt in de lappenmand, terwijl Bjorn Engels nog gespaard wordt.

Bij Standard is het momenteel koffiedik kijken. Hoe zal Ferrera spelen? Zijn de Rouches ook effectief klaar om dat grijze seizoen door te spoelen? Antwoorden krijgen we vanavond op Jan Breydel.

Pakt de landskampioen opnieuw een prijs?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 110 euro op. Denk je eerder dat de Rouches met de volle buit aan de haal gaan? Dan mag je maar liefst 258 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws