Datum: 04/11/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stayen
STVV wil zijn zevende thuiszege op acht boeken, Eupen heeft dringend een nieuwe driepunter nodig
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Volg STVV-Eupen hier LIVE!

STVV wil zijn zevende thuiszege op acht boeken, Eupen heeft dringend een nieuwe driepunter nodig
Foto: © photonews

STVV beleefde vorige zondag geen leuke namiddag op Jan Breydel. De Truienaars verloren zware 4-1-cijfers en zagen bovendien sterkhouder achterin Sascha Kotysch zes tot acht weken uitvallen met een kuitbeenbreuk.

Op Stayen vergaat het de Kanaries beter met zes overwinningen in zeven wedstrijden. Enkel Club Brugge, dat al zijn thuismatchen won, doet straffer.

Zaterdagavond komt KAS Eupen over de vloer in het Haspengouw. Naast Kotysch zitten ook Gueye, Ceballos, Vetokele, Mataresse, Botaka en Charisis in de ziekenboeg.

Eupen mist voor de verplaatsing naar Sint-Truiden Hendrik Van Crombrugge. De doelman viel tegen Anderlecht uit met een scheurtje in de linkeradductoren. Verder ontbreken ook Diallo en Diagne. Met een 9 op 39 en een voorlaatste plaats is een driepunter meer dan welkom voor de Panda's.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws