Datum: 09/12/2017 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Match tussen oude bekenden in Gent: "Motivatie zal niet nodig zijn"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: AA Gent - KV Kortrijk

Match tussen oude bekenden in Gent: "Motivatie zal niet nodig zijn"
Foto: © photonews

Dat AA Gent en KV Kortrijk elkaar door en door kennen, is geen geheim. Vanavond mogen ze in de Ghelamco Arena nog eens de degens kruisen. Bij heel wat spelers, coaches en leden van de technische staf staat deze wedstrijd met stip aangeduid.

Bij AA Gent hebben uiteraard Brecht Dejaegere, Stefan Mitrovic, Birger Verstraete en Samuel Gigot een verleden bij de Kerels. Thomas Matton, die gisteren zijn actieve voetbalcarrière beëindigde, kon er ook van meespreken.

Verder zijn er uiteraard nog Yves Vanderhaeghe en sportief directeur Patrick Turq die hun sporen vooral bij KV Kortrijk verdienden. De Gentse coach gaf alvast aan dat extra motivatie niet nodig zal zijn.

Ook aan de overkant krijgen we een speciale wedstrijd voor vooral Hannes Van der Bruggen. Hij keert voor het eerst terug naar Gent, dan nog als kapitein van zijn team.

Voor Jérémy Perbet kwam het vertrouwen van Glen De Boeck op het gepaste moment. Net nu hij eindelijk vast in de basis staat, mag ook hij zijn terugkeer in de Ghelamco Arena vieren.

Volgens UNIBET is AA Gent favoriet. Bovendien krijg je via deze link nog een bonus tot 80 euro!

Meer nieuws