andAnderlecht
gntKAA Gent
1-0
Datum: 26/12/2017 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Lotto Park
'Specialleke' voor Vanhaezebrouck, maar wel één met veel kopzorgen

Anderlecht-AA Gent vanavond om 20u30

'Specialleke' voor Vanhaezebrouck, maar wel één met veel kopzorgen

Bent u benieuwd welk elftal Hein Vanhaezebrouck vanavond aan de aftrap gaat brengen tegen zijn ex-club AA Gent? Wel, wij ook. Zeker is dat hij opnieuw naar zijn beloftenkern moet grijpen om zijn selectie op 18 te krijgen.

De vraag is in hoeverre Harbaoui, Trebel, Sa en Bruno genezen zijn. Het viertal sukkelde met griepsymptomen en ze hebben dus niet kunnen trainen. Kara, Najar en Onyekuru zijn niet meer beschikbaar. En dus is het rapen met wat er voor handen is.

In de verdediging is dat al niet bijzonder veel meer, waardoor Dendoncker de rol van Kara moet overnemen. Op de flanken lijkt Amuzu dan weer zijn kans te krijgen en ook Hanni wordt weer in het elftal verwacht. En moet Vanhaezebrouck het ook weer doen met de jonge Lokonga op het middenveld?

Problemen vs zorgeloos

Yves Vanderhaeghe heeft veel minder zorgen. Nana Asare is wel geschorst en Andrijasevic en Neto geblesseerd, maar voor de rest heeft hij de beschikking over zijn volledige kern. De leerling tegen de leermeester, dat is niet voor de eerste keer.

Maar deze keer is het toch wel speciaal omdat Vanhaezebrouck voor de eerste keer tegenover zijn ex-ploeg staat. En Vanderhaeghe, ja, die heeft ook wel een speciale band met Anderlecht.

Meer nieuws