lokSporting Lokeren
kvmKV Mechelen
Datum: 26/12/2017 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Daknam
Lokeren en Mechelen willen 2017 afsluiten in schoonheid (en een 'specialleke' voor de trainers)
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Sporting Lokeren - KV Mechelen hier LIVE vanaf 14u30

Lokeren en Mechelen willen 2017 afsluiten in schoonheid (en een 'specialleke' voor de trainers)

Voor Sporting Lokeren en KV Mechelen is de eerste seizoenshelft een periode om snel te vergeten. De jaarwisseling kan voor beide een ideale gelegenheid zijn om de knop om te draaien, maar eerst punten pakken in de laatste wedstrijd van het jaar.

Selecties

Steve De Ridder, die de laatste twee weken niet kon voetballen, geraakt op tijd fit voor de laatste match van het jaar. Miric, Maric en Skulason moeten wachten tot na nieuwjaar.

Zoals verwacht zijn Hassane Bandé en Seth De Witte er dinsdag bij. Ze pakten allebei een rode kaart tegen Club Brugge, maar hun schorsing schuift op naar 2018 (lees hier meer).

Thuiskomen

Opvallend: de trainers hebben allebei een verleden bij de tegenstander. Aleksandar Jankovic was al assistent bij Lokeren en nam in 2009 zelf het roer even over. Peter Maes was nog doelman van Malinwa in het seizoen '89-'90 en in 2007 loodste hij de club terug naar de hoogste klasse als trainer.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws