Datum: 18/01/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Daknam
Lokeren - Genk: 2 noodploegen in belangrijke clash om PO1
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Lokeren - Genk: 2 noodploegen in belangrijke clash om PO1
Foto: © Photonews

Lokeren - Racing Genk is een clash tussen twee concurrenten die elk punt nodig hebben in de strijd om een play-off 1-ticket. Tot overmaat van ramp moeten beide coaches een noodploeg tussen de lijnen brengen.

Lokeren kende voor de winterstop een zware terugval en wil een nieuwe start nemen in 2015. De Oost-Vlamingen tellen drie punten minder dan Racing Genk, dat op nog een inhaalmatch moet spelen tegen Oostende. Een nederlaag zou daarom desastreus zijn voor Lokeren.

Beide coaches moeten heel wat basispionnen missen. Peter Maes sleutelt aan een elftal zonder Ngolok, Arthur, Corryn, Maric, Junior Dutra  en Abdurahimi. Daarenboven is Galitsios twijfelachtig en wordt het uitkijken of Scholz, die op weg naar Anderlecht lijkt, zal spelen.

Zijn collega Alex McLeish wordt met gelijkaardige problemen geconfronteerd. Mboyo, Kumordzi, Hamalainen, Cisse, Kara, Anele en Buffel zijn om diverse redenen onbeschikbaar. De Ceulaer en Gorius keren terug uit blessure, maar ontbreken matchritme.

"We spelen tegen een heel ervaren Lokeren. We weten hoe belangrijk een overwinning kan zijn, maar het is geen makkelijke verplaatsing. Peter Maes zal ze zeker scherp zetten om terug te tonen wat ze in het begin van het seizoen brachten", aldus McLeish.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 117 euro als Lokeren wint
  • 234 euro als Racing Genk wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws