Datum: 30/09/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Freethiel
Waasland-Beveren en Antwerp maken zich sinds lang opnieuw op voor de beladen Scheldederby
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Volg W-Beveren tegen Antwerp hier LIVE

Waasland-Beveren en Antwerp maken zich sinds lang opnieuw op voor de beladen Scheldederby

Een volle Freethiel is klaar voor het beladen streekduel tussen Waasland-Beveren en Antwerp. Nooit eerder sedert de fusie was de thuishaven van de Waaslandse club uitverkocht.

Over de veiligheid van vanavond werd de jongste dagen al veel gezegd en geschreven. (Dat kan u HIER nog eens lezen). Op naar het sportieve dus.

W-Beveren verloor vorige speeldag onverdiend van Anderlecht en wil de punten deze keer wél thuishouden. Coach Clement recupereert ten opzichte van een week geleden doelman Roef, al is het nog niet zeker of de huurling van paars-wit kan starten.

Onduidelijkheid over Yatabaré en Van Damme

Ook bij de Great Old zijn er twijfels. Yatabaré en Van Damme zitten wel in de kern, die vrijdagavond op afzondering trok. Of beide spelers kunnen aantreden, zal straks blijken. Antwerp is samen met Charleroi de enige club die buitenshuis nog niet verloor. Die statistiek wil de neo-eersteklasser nog wat langer in leven houden.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws