Datum: 31/03/2012 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Diept AA Gent kloof met achtervolgers uit?
Melissa Maes
| 0 reacties
Diept AA Gent kloof met achtervolgers uit?
Foto: © SC

AA Gent krijgt vanavond het bezoek van Standard. Kan de thuisploeg de kloof met de achtervolgers uitdiepen? Of zijn de Rouches van plan om over blauw-wit te wippen naar de derde plaats?

Het verschil in PO1 tussen AA Gent en Standard is momenteel twee punten. De Buffalo’s hebben een streepje voor, want in de reguliere competitie won het thuis met 3-1 en op Sclessin nam het na een scoreloos duel een punt mee naar de Arteveldestad.

AA Gent-coach Sollied mist Soumahoro, Lepoint en M’Sila. El Ghanassy is opnieuw inzetbaar, maar hij start op de bank. Bij Standard kan trainer Riga geen beroep doen op Buzaglo, Cyriac en Kanu. Ciman is geschorst. Efong Nzolo is de ref van dienst.

Mis niets van deze topper! Volg het duel live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 18 uur.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje bij BWIN op Standard daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AA Gent met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 200 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Standard wint u 350 euro.

Meer nieuws