Datum: 11/04/2012 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Anderlecht op zoek naar eerste PO1-zege
Melissa Maes
| 0 reacties
Anderlecht op zoek naar eerste PO1-zege
Foto: © SC

AA Gent krijgt vanavond het bezoek van leider Anderlecht. De Buffalo's willen de nederlaag van afgelopen weekend tegen Racing Genk doorspoelen met drie punten. Het zal niet makkelijk worden, want paars-wit is op zoek naar de eerste zege in play-off 1.

Anderlecht verdedigt vanavond zijn koppositie in het Jules Ottenstadion. Als we de cijfers mogen geloven, zal de leider zonder problemen de drie punten meenemen naar huis. Het is immers sinds 2006 geleden dat AA Gent nog eens thuis kon winnen van paars-wit.

Beide trainers hebben wat puzzelwerk moeten verrichten. Sollied mist de geschorste Thijs en ziet tal van spelers in de lappenmand liggen: Brüls, Jørgensen, Boere, Van Der Bruggen, Soumahoro, M’Sila en Lepoint. Kersvers vader Padt staat in doel.

Bij Anderlecht is Gillet geschorst. Als vervanger krijgt Patou de voorkeur op Canesin. Jacobs kan verder geen beroep doen op Vargas en SafariDeschacht start op de bank. Scheidsrechter van dienst is Dierick.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20.30 uur.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij BWIN op AA Gent daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 235 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van AA Gent wint u 285 euro.

Meer nieuws