Datum: 14/04/2012 20:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Lotto Park
Live Jacobs wijzigt niet, Been kiest voor Simaeys
Jacobs wijzigt niet, Been kiest voor Simaeys
Foto: © SC

Anderlecht ontvangt vanavond Racing Genk. De twee ploegen met het meeste punten in PO I tot nu toe tegen elkaar dus. Beiden wonnen ook hun midweekmatch, dus is het even koffiedik kijken wie er aan het langste eind gaat trekken.

Verschillende spelers bij Anderlecht vertelden ons deze week dat de wedstrijd tegen Racing Genk één van de moeilijkste, zo niet dé moeilijkste, van deze play-offs wordt. Waarop ze zich stoelen is duidelijk: de Limburgers zijn met een fris gevoel aan de nacompetitie begonnen. Woensdag werd Kortrijk kinderlijk makkelijk opzij gezet. Genk is ook de enige ploeg die al twee keer wist te winnen. Jeroen Simaeys keert terug uit schorsing en neemt de plaats van de net herstelde Joneleit in.

Anderlecht heeft echter moed geput uit de wedstrijd tegen AA Gent. Vooral de manier waarop de zege tot stand kwam, deed deugd. Wel moeten vier jongens (Biglia, Suarez, Mbokani en Kljestan) oppassen dat ze niet tegen een vijfde geel karton aanlopen. Jacobs verandert niets aan zijn opstelling van tegen Gent. Kanu en Patou blijven dus staan terwijl Jovanovic en Gillet op de bank zitten.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij BWIN op Genk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 145 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Genk wint u 640 euro.

Meer nieuws