Datum: 10/05/2012 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Standard zonder spitsen tegen AA Gent
Bart Vandenbussche
| 0 reacties
Standard zonder spitsen tegen AA Gent
Foto: © SC

Door het 2-3-verlies tegen KV Kortrijk heeft AA Gent het zichzelf wel heel moeilijk gemaakt om een Europees ticket te bemachtigen. Ook Standard slikte afgelopen weekend een 2-3-nederlaag tegen Racing Genk. Maar alles is nog mogelijk voor beide teams.

De landstitel is al beslecht, maar de strijd om de Europese tickets woedt nog in alle hevigheid. Standard staat momenteel op de voorlaatste plek met vijf punten minder dan AA Gent. Kunnen de Buffalo’s terug aansluiting vinden met de nummer drie, Racing Genk? Of zullen de Rouches op de laatste speeldag alsnog de vierde plek afsnoepen?

Riga kan geen beroep doen op Bolat, Cyriac, Tchité, Vainqueur, Ezekiel en Buzaglo. Batshuayi is geschorst. Sollied rekent niet op Soumahoro en M’Sila. Coulibaly heeft zich volgens de coach zelf uit de selectie gezet. “Elimane heeft tegen Ferrera gezegd dat hij niet gemotiveerd is om op de bank te zitten, dus maakt hij gewoon plaats voor een andere speler.”

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20.30 uur.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij BWIN op AA Gent daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 215 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van AA Gent wint u 320 euro.

Meer nieuws