Datum: 28/04/2013 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Jan Breydel
Live Club Brugge en Anderlecht met het mes tussen de tanden
Club Brugge en Anderlecht met het mes tussen de tanden
Foto: © SC

Club Brugge en Anderlecht ontmoeten elkaar voor de tweede keer in play-off I. Hoefkens start in de verdediging bij Club Brugge, Matias Suarez en Guillaume Gillet zijn er bij Anderlecht terug bij. Wie pakt de zege op Jan Breydel? Volg het hier live mee...

Club Brugge won vorige week op Genk en doet zo na een minicrisis ineens terug mee voor de prijzen. Winst tegen Anderlecht brengt hen tot op twee punten van de landskampioen. Als Standard dan ook wint van Zulte Waregem, zouden er vijf teams binnen vier punten staan.

De Bruggelingen moeten vooral naar zichzelf kijken met het oog op een plaatsje in Europa. Dan is elke gewonnen wedstrijd een nuttige. Het zou tevens de eerste gewonnen thuiswedstrijd kunnen worden in play-off I, dus ook voor de fans zou het welgekomen zijn eens de drie punten thuis te houden.

Het zal dat wel zonder Vadis Odjidja moeten doen. Hij viel deze week uit met een kuitbeenblessure en mag zo worden toegevoegd aan een lange rij geblesseerden (Blondel, Stenman, Larsen, …). Het wordt timmeren achteraan, omdat ook De Bock geschorst is. Tchité zit terug in de selectie.

De selectie van Club Brugge: Vladan Kujovic, Bojan Jorgacevic, Tom Høgli, Michael Almebäck, Bart Buysse, Carl Hoefkens, Ryan Donk, Thomas Meunier, Oscar Duarte, Enock Adu, Jesper Jørgensen, Victor Vazquez, Lior Refaelov, Maxime Lestienne, Eidur Gudjohnsen, Ivan Trickovski, Carlos Bacca, Mohamed Tchite.

Anderlecht is sinds vorige week zijn leidersplaats kwijt. Het kreeg een serieuze tik op het veld van Zulte Waregem en het is nu zaak aan de landskampioen om er sterk uit te komen. Om een crisis in het Astridpark af te wenden moet er dus gewonnen worden in Jan Breydel, of toch zeker niet verloren.

Deschacht is geschorst, maar verder kan van den Brom op de meeste spelers rekenen. We kunnen dus ongeveer dezelfde namen verwachten als tegen Lokeren en Zulte Waregem.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Anderlecht is licht favoriet. Als je 60 euro inzet op het feit dat de thuisploeg wint, kan je 162 euro verdienen. Een gokje op de bezoekers kan 150 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 202 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws