Datum: 29/04/2015 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge kan halfweg een uitstekende zaak doen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Club Brugge kan halfweg een uitstekende zaak doen
Foto: © Photonews

Club Brugge ontvangt vanavond Sporting Charleroi. De West-Vlamingen kunnen de helft van play-off 1 afsluiten op de leidersplaats. De bezoekers hopen dan weer verder te bouwen op de overwinning tegen Standard.

Maar vooral Club Brugge kan wel eens dé winnaar van de midweekspeeldag worden. Morgen staan KAA Gent en RSC Anderlecht tegenover elkaar. Er wordt in de Ghelamco Arena dus sowieso met puntjes gemorst. 

Michel Preud'homme moet natuurlijk nog steeds rekening houden met een volle lappenmand. Victor Vazquez, Felipe Gedoz, Thomas Meunier en Bjorn Engels zijn er ook vanavond niet bij. 

Aan Henegouwse zijde is de kans dan weer enorm groot dat Neeskens Kebano op de bus - of voor de buis - blijft zitten. De sterkhouder van de Zebra's blesseerde zich in de Waalse derby tegen Standard. 

Voor de volledigheid: in de reguliere competitie won Club Brugge dan wel met het kleinste verschil van Charleroi, maar de West-Vlamingen hadden het enorm moeilijk. Het wordt dus geen rustige avond voor Timmy Simons en kornuiten.

Pakt Charleroi uit met een stunt op Olympia? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een lekkere 435 euro op. Denk je eerder dat we opnieuw op een 1-0-overwinning voor blauw-zwart afstevenen? Dan mag je 366 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws