Datum: 09/04/2016 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Jan Breydel
Het eerste sleutelmoment van play-off 1 komt eraan. Zijn de Buffalo's vanavond nog steeds titelkandidaat?
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Club Brugge - KAA Gent

Het eerste sleutelmoment van play-off 1 komt eraan. Zijn de Buffalo's vanavond nog steeds titelkandidaat?
Foto: © Photonews

Vandaag staat het eerste echte sleutelmoment van play-off 1 op het programma. Is KAA Gent vanavond rond de klok van achten nog steeds één van de voornaamste titelkandidaten?

Dat is de vraag die vanavond op Olympia een antwoord moet krijgen. Club Brugge telt momenteel vier punten voorsprong op de landskampioen. Een eenvoudig rekensommetje later: het kan zeven punten worden...

En jawel, dat is heel veel... "Maar we gaan op voorhand de rekening niet maken", blijft Michel Preud'homme op de vlakte. "Er is sowieso nog niets beslist vanavond. Dat hebben de voorbije seizoenen bewezen."

Benoît Poulain zit op de strafbank, net als Michel Preud'homme trouwens. Maar geen nood. Stefano Denswil en Philippe Clement zijn klaar om dat gemis zonder morren op te vangen.

Hein Vanhaezebrouck kan nog steeds geen beroep doen op Brecht Dejaegere. Mbark Boussoufa zal dus opnieuw de pion zijn die de Buffalo's over de streep moet trekken in West-Vlaanderen.

Houden de West-Vlamingen de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 126 euro op. Denk je eerder dat de landskampioen zal komen winnen in het Jan Breydelstadion? Dan mag je maar liefst 204 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws