Datum: 08/05/2016 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Club Brugge heeft één doel in Gent: een titelwedstrijd tegen Anderlecht afdwingen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KAA Gent - Club Brugge

Club Brugge heeft één doel in Gent: een titelwedstrijd tegen Anderlecht afdwingen
Foto: © Photonews

Club Brugge gaat in de vooravond op bezoek bij KAA Gent. En blauw-zwart heeft een heel duidelijk doel voor ogen: winnen om op die manier een titelwedstrijd tegen RSC Anderlecht binnen te halen.

RSC Anderlecht ontvangt vanmiddag KV Oostende, maar dé wedstrijd van het voetbalweekend wordt in de Ghelamco Arena gespeeld: KAA Gent - Club Brugge.

En blauw-zwart speelt met een hoger doel voor ogen. Minstens evengoed doen als paars-wit en volgende week staat er een regelrechte titelwedstrijd tussen beide tenoren op het programma.

Extra goed nieuws voor Michel Preud'homme. Lior Refaelov, Ruud Vormer en Abdoulay Diaby kampten met een kwaal aan de buikspieren, maar de sterkhouders zijn één voor één fit bevonden.

Hein Vanhaezebrouck moet dan weer wel schuiven. Nana Asare is niet voldoende hersteld van zijn rugblessure om Rafa uit de wedstrijd te houden. Het doel van Gent? Winnen, om toch de strijd om plaats twee spannend te houden.

Houdt de landskampioen de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al een aardige 156 euro op. Verwacht je eerder een blauw-zwarte overwinning? Dan verdien je iets meer en mag je 162 euro bijschrijven op de bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws