Datum: 09/04/2012 18:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Derby: Lierse start met Bekoe, KV met Biebauw
Derby: Lierse start met Bekoe, KV met Biebauw
Foto: © SC

Vanavond staat de derby tussen Lierse en KV Mechelen op het programma. Vooral de bezoekende ploeg heeft iets recht te zetten na de 0-3 op de eerste speeldag tegen Cercle, maar ook Lierse wil zich tonen in het streekduel.

Voor Lierse zijn de play-offs II een voorbereiding naar volgend seizoen toe, maar voor een derby willen de troepen van Chris Janssens zich wel nog eens opladen. Cercle Brugge is ondertussen fiere leider in PO 2A met het maximum van de punten. Bij Lierse begint Bekoe voor de eerste keer in de basis. Ook Adesanya kan nog eens rekenen op een basisplaats. Thompson keert terug uit schorsing.

Bij KV Mechelen kunnen ze geen beroep doen op Anthony Van Loo en Bjarni Vidarsson. Ook David Destorme is geblesseerd. De ploeg zat vorige week in zak en as na het thuisverlies tegen Cercle. Kapitein Julien Gorius beloofde het publiek toen dat er iets rechtgezet zou worden. Alvast één opmerkelijke wissel: Biebauw vervangt Renard in de goal. Rond Renard zijn de laatste weken transfergeruchten opgedoken.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Lierse  is favoriet. Een gokje bij BWIN op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lierse met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 230 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Mechelen wint u 300 euro.

Meer nieuws