kvmKV Mechelen
chaCharleroi
Datum: 30/03/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Achter de Kazerne
Live Begint KVM goed aan play-off II?
Fabian Morren
| 0 reacties
Begint KVM goed aan play-off II?
Foto: © SC

We vinden play-off II eigenlijk niet zo interessant. Toch zijn er teams die er echt nog wel wat van willen maken. Er staat aan het einde van de rit namelijk nog een Europees ticket op het spel. KV Mechelen is één van die clubs.

KV Mechelen krijgt straks het bezoek van Charleroi. Malinwa hoopt een goeie start te nemen tegen de Zebra's en zo een eerste stap te zetten richting groepswinst. De groepswinnaars van groep A en B spelen tegen elkaar. Vervolgens komt die winnaar uit tegen de nummer vier uit play-off I. Die spelen dan om een Europees ticket.

Er moet dus nog wel wat gebeuren vooraleer KV Mechelen zo'n Europees ticket kan grijpen. Coach Harm Van Veldhoven moet bovendien tegen Charleroi behoorlijk puzzelen vanwege een aantal afwezigen. Zo zijn Biset, Cordaro, De Petter en Pacovski geschorst. Wellicht krijgt Diabang zijn kans. Hij was goed ingevallen in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen Zulte Waregem.

Bij Charleroi zit Rossini zijn eerste van twee schorsingsdagen uit. Leandro en Badibanga zijn geblesseerd. Voor de Waalse club is het belangrijkste doel al bereikt: het behoud verzekeren.

Scoort Diabang in straks het eerste doelpunt? Waag gerust een gokjeAls je denkt dat de de aanvaller van KV Mechelen de eerste goal scoort, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 600 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws