berBergen
gntKAA Gent
Datum: 04/05/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stade Charles Tondreau
Wie wint veredelde oefenmatch in Bergen?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wie wint veredelde oefenmatch in Bergen?
Foto: © SC

Na een opmerkelijk besluit van het Belgisch Arbitragehof voor de Sport in de zaak Dejaegere (forfait voor Kortrijk, maar geen punten voor Bergen), kan AA Gent als groepswinnaar deze wedstrijd afwerken. Fernandez laat wat spelers rusten en gunt Coulibaly een basisplaats.

De Buffalo's nemen daarbij geen risico's. Victor Fernandez laat enkele spelers rusten. Zo zal Coulibaly in de basis starten. Achterin ook geen Arzo of Zukanovic. Beide verdedigers staan namelijk op één gele kaart van een schorsing. Op het middenveld spelen Van Der Bruggen, Lepoint en López. In doel zal Padt de plaats van Boeckx innemen.

Bij Bergen zijn Angeli en Van Gijseghem geblesseerd. Tom Van Imschoot zit de eerste van twee schorsingsdagen uit. De Draken spelen normaal gezien hun laatste wedstrijd van het seizoen, bij hen zitten er geen verrassingen in de selectie. Arbeitman mag het nog eens tegen zijn ex-club proberen.

Selectie  Bergen: Berthelin, Franquart, Debisschop, Matthys, Nong, Arbeitman, Chatelle, Köse, De Belder, Lorenzi, Nyoni, Jarju, Le Postellec, Saussez, Werner, Timmermans, Sapina, Ntambwe en Monteyne.

Wie komt hier als winnaar uit? Waag er een gokje op bij UNIBETGent is alvast favoriet. Een gokje van 60 euro op de bezoekers levert 135 euro op. Een gokje op Bergen kan dan weer 174 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws