Datum: 03/05/2014 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Live De invallers lappen er nog eentje bij
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De invallers lappen er nog eentje bij
Foto: © Photonews

AA Gent treedt vanavond tegen Lierse aan voor de eer en de sport. Meer staat er voor beide ploegen niet op het spel. Bij de Buffalo's ontbreken Puljice en Zukanovic. Ruyssen en Vitas krijgen hun kans.

De reden voor deze wissel is niet ver te zoeken. Zukanovic en Puljic staan immers op één kaart van schorsing. AA Gent wil geen risico nemen met het oog op volgend seizoen. Voor het eerst staat het duo Gilles Ruyssen/Uros Vitas in de basiself. Ook Jari Vandeputte zou zijn kans krijgen.

Ook Christophe Lepoint zal er niet bijzijn vanavond. "Indien deze wedstrijd nog enig belang had, kon hij spelen met een inspuiting. Nu willen we vooral geen risico nemen", aldus Peter Balette. Ook Nahayo is er niet bij, hij zou geblesseerd zijn aan de rug.

Selectie Gent: Sels, Vitas, Habibou, Dejaegere., Neto, Kage, Vandeputte, Rafinha, Van Der Bruggen, Asare, Locigno, Gavazaj, Pedersen, Soumahoro, Padt, Privat, Milicevic, Ruyssen en Impens.

Bij de bezoekers zijn Benson, Traore, Menga, Frans, Bourabia, Hoefkens en ex-Gentenaar Corstjens geblesseerd. Limbombe, Vercauteren, Allach, Saïdi, Tauil, Brik, Verheyen, Hazurov en Pauwels haalden de selectie niet. Grootste nieuws is de terugkeer van Ghaly.

Selectie Lierse: Berezovskyi, El Messaoudi, Swinkels, Badr, Farssi, Kasmi, Losada, Goris, Ghaly, Jääger, Wils, Vets, Zizo, Diagne, Wanderson, De Jonghe, Diomande en Tahiri.

Wie wint in de Arena?

Bij winst van AA Gent levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je 85 euro op. Of denk je toch aan een zege van de Pallieters? In dat geval ben je 405 euro rijker. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws