Datum: 12/05/2018 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Daknam
Nu nog de kers op de taart: Lokeren kan fantastische PO2-campagne vanavond bekronen met finaleticket
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Lokeren - Beerschot Wilrijk hier LIVE vanaf 20u

Nu nog de kers op de taart: Lokeren kan fantastische PO2-campagne vanavond bekronen met finaleticket

Het is goed mogelijk dat Zulte Waregem zich na vanavond mag voorbereiden op een finale tegen Lokeren. Dat hangt natuurlijk wel nog van twee factoren af: winnen de Tricolores zelf tegen Beerschot Wilrijk en wat spoken Antwerp en STVV uit tegen elkaar?

Als Lokeren zelf kan winnen en Antwerp wint niet tegen STVV, dan staat de finale op 23 mei in steen gebeiteld. Indien de beslissing nog niet valt, kunnen STVV-Lokeren en Oostende-Antwerp op de slotspeeldag mogelijk ontmoetingen worden om in volle spanning naar uit te kijken. 

1. Lokeren - 17
2. Antwerp - 14
3. STVV - 13

Selectienieuws

Uitstekend nieuws voor Sporting, want defensieve rots Mijat Maric mag de ziekenboeg verlaten. Amine Benchaib is ook volledig van zijn kwaaltjes verlost. 

Beerschot Wilrijk zakt met exact dezelfde kern als de vorige keer af naar Daknam. Nog steeds afwezig: Tom Pietermaat, Fessou Placca, Jimmy Hoffer en Collins Tanor.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws