munManchester United
Middlesbrough
Datum: 19/03/2007 21:00
Competitie: FA Cup
Speeldag: Kwart Finales (T)
Stadion: Old Trafford
Vanavond vierde replay voor Boro
Luc Goderis
| 0 reacties
Vanavond vierde replay voor Boro
Foto: © SC

De wedstrijden voor het nu al door blessures geplaagde Manchester Utd blijven elkaar in hels tempo opvolgen.  Vanavond moeten de Mancunians al opnieuw de wei in.  Op Old Trafford ontvangen ze Middlesbrough voor de replay van de kwartfinales van de FA Cup.
 
Sir Alex Ferguson dropt voor de komst van Boro vanavond teenager Craig Cathcart in zijn selectie.   Gary Neville en Ryan Giggs liggen immers in de lappenmand zodat ook Wes Brown en Alan Smith hoogstwaarschijnlijk aan de aftrap verschijnen.
 
Bij Middlesbrough zijn Emanuel Pogatetz en Julio Arca de voornaamste zorgen voor Gareth Southgate.  Beiden sukkelen met een blessure en het is zeer de vraag of ze fit raken voor de wedstrijd.  Jonathan Woodgate en Mark Viduka mochten afgelopen weekend rusten en staan straks opnieuw aan de aftrap.
 
Voor de Reds is deze replay al de vierde wedstrijd op amper tien dagen en mits winst blijven ze in de running voor een treble.  Middlesbrough speelde tijdens deze campagne van de FA Cup al telkens een replay.  Zowel tegen Hull City, Bristol City, West Bromwich en Man Utd bleven ze tijdens de eerste wedstrijd op een draw steken.
 
Tijdens de competitie ontmoetten beide teams elkaar dit seizoen nog maar één keer.  In Middlesbrough gingen de Reds met de volle buit aan de haal.  Louis Saha opende toen vanop de stip de score.  Invaller James Morrison zorgde tijdens de tweede helft voor de gelijkmaker, maar Darren Fletcher bezorgde Man Utd amper een paar minuten later de zege.

De winnaar neemt het op 14 april in de halve finale op tegen Watford.

Meer nieuws