blrBlackburn
munManchester United
0-1
Datum: 11/11/2006 18:15
Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Ewood Park
Blackburn ontvangt straks Man Utd
Luc Goderis
| 0 reacties
Blackburn ontvangt straks Man Utd
Foto: © SC

Blackburn Rovers en Manchester Utd ontmoeten elkaar straks voor de vijftigste keer in hun bestaan op Ewood Park en voor de honderdste keer in totaal.  De leiders uit Manchester wonnen hun laatste vijf Premier League-wedstrijden en de Rovers zetten daar een nul-op-negen tegenover.  Of beide "reeksen" een verlengstuk kennen weten we vanavond.
 
Mark Hughes kan alvast niet rekenen op basisspelers Ryan Nelsen, Robbie Savage, Steven Reid en Jason Roberts.  Het quartet ligt immers in de blauwwitte lappenmand.  De Australische allrounder Brett Emerton daarentegen, zou dan weer wel fit zijn geraakt.
 
Sir Alex Ferguson heeft veel minder selectiezorgen en komt straks wellicht met hetzelfde team op de proppen dat Portsmouth versloeg.  Alleen Ole Gunnar Solskjaer blijft dus geblesseerd aan de kant.
 
Vorig seizoen maakten beide teams er een doelpuntenfestival van en David Bentley schoot zich, minder dan 24u nadat hij een contract tekende voor de Rovers, de blauwwitte onsterfelijkheid in met een hattrick.  Het werd uiteindelijk 4-3 en haalde Blackburn als enige team tijdens het seizoen 2005-2006 een zes op zes tegen de Reds.
    

Meer nieuws