acmAC Milan
barBarcelona
Datum: 28/03/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Stadio Guiseppe Meazza
AC Milan-Barcelona: strijd tussen twee genieën
AC Milan-Barcelona: strijd tussen twee genieën
Foto: © SC

De absolute kraker van de kwartfinales in de Champions League staat vanavond op het programma: AC Milan tegen Barcelona. Kunnen de Rossoneri de machine die Barça is, ontwrichten in het eigen San Siro.

AC Milan kan alvast rekenen op een heel gemotiveerde Zlatan Ibrahimovic. De Zweed werd bij de Catalanen aan de kant geschoven en liet in zijn pas uitgekomen biografie merken weinig respect te hebben voor coach Pep Guardiola.

Aan de andere kant staat er natuurlijk een Lionel Messi die dit seizoen weer alle records aan het verpulveren is. De Argentijn moet het tegenwicht bieden voor het gekke genie dat Ibrahimovic is.

Trainer Massimiliano Allegri van Milan rekent op zijn steraanvaller om het verschil te maken. "Want alleen als we scoren, maken we een kans tegen dit Barça", zei hij op zijn persconferentie. 

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Barcelona is favoriet. Een gokje bij BWIN op AC Milan daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Barça met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 170 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van AC wint u 440 euro.

Meer nieuws