Apoel Nicosia
reaReal Madrid
0-1
0-2
0-3
Datum: 27/03/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Gymnastikos Sullogos ta Pagkypria
APOEL weer underdog bij bezoek van de 'Koninklijke'
APOEL weer underdog bij bezoek van de 'Koninklijke'
Foto: © SC

APOEL is zonder meer de grote verrassing in deze editie van de Champions League. De Cyprioten moeten in de kwartfinale het opnemen tegen de Spaanse grootmacht Real Madrid. Kunnen ze hun naam van 'giant killer' nogmaals waarmaken.

APOEL schakelde eerder Porto en Lyon uit. "Misschien werden ze in het begin wat onderschat en ze kenden zeker ook al wat geluk. Maar ze beschikken over twee goede keepers, over goede middenvelders, snelle flankspelers en goede spitsen, creëren altijd kansen en scoren ook op dat niveau bijna altijd", zegt Cedomir Janevski, ex-Club en werkzaam geweest in Cyprus.

Real Madrid van zijn kant ontkent het gevaar niet, maar is ook niet te zwaar onder de indruk. De Madrilenen moeten normaal gezien gehakt maken van het 'kleine' Nicosia, maar... je weet maar nooit.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Real Madrid is favoriet. Een gokje bij BWIN op APOEL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Real met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 125 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van APOEL wint u 1150 euro.

Meer nieuws