azeAzerbeidzjan
belBelgiƫ
0-1
55' Timmy Simons (pen)
1-1
Datum: 02/09/2011 18:00
Competitie: EK Kwalificatie
Speeldag: Speeldag 9
Live Leekens kiest voor Eden Hazard
Fabian Morren
| 0 reacties
Leekens kiest voor Eden Hazard
Foto: © SC

De Rode Duivels staan vanavond onder druk in Azerbeidzjan. Puntenverlies moet absoluut vermeden worden om nog kans te maken op Euro 2012.

Bondscoach Georges Leekens komt vanavond met elf buitenlanders aan de aftrap. In het team dat vanavond speelt, komt geen enkele speler nog uit de Belgische competitie. Toch is het geen primeur. Dick Advocaat deed het Georges Leekens in zijn eerste wedstrijd als bondscoach van de Belgen al voor. De Belgen wonnen op 10 oktober 2009 toen met 2-0 van Turkije.

Vincent Kompany verklaart waarom er zoveel 'buitenlanders' spelen. "Dat is niet omdat de competitie zwak is, maar omdat er veel jongens goed bezig zijn in het buitenland", zegt de aanvoerder. "Het potentieel is in vergelijking met zeven jaar geleden veel groter. We hebben nu gewoon veel meer kwaliteit. De ploeg is nog altijd jong. We kunnen alleen maar beter worden."

Wellicht zal Eden Hazard vrede moeten nemen met een plaats op de bank en krijgt Moussa Dembélé de voorkeur. Ook Dries Mertens, uitstekend op dreef bij PSV, krijgt een plek in de basiself. 

De wedstrijd is vanaf 18 uur al live te volgen op uw favoriete voetbalwebsite.

UPDATE (17:27):
Eden Hazard verschijnt toch aan de aftrap en krijgt de voorkeur op Moussa Dembélé. Voor het overige kiest bondscoach Georges Leekens voor de verwachte namen.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

België is favoriet. Een gokje op Azerbeidzjan daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt België de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 210 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Azerbeidzjan wint u 1200 euro.

Meer nieuws

EK Kwalificatie