cluClub Brugge
besBesiktas
0-1
Lior Refaelov (pen) 79'
2-1
Datum: 12/03/2015 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: Jan Breydel
Club m贸et knallen om hoop ook in Turkije levendig te houden
Club m贸et knallen om hoop ook in Turkije levendig te houden
Foto: © Photonews

Vanavond komt Besiktas JK op bezoek in het Jan Breydelstadion. En de opdracht is duidelijk: zonder goede uitgangspositie lijkt het een quasi onmogelijke opdracht te worden om volgende week in Turkije de historische kwalificatie binnen te halen.

En jawel, die kwalificatie zou historisch zijn. Het is namelijk al twintig jaar geleden dat Club Brugge nog eens kon doorstoten naar de kwartfinales van een Europees toernooi. 

En de hoop lijkt op de schouders van Lior Refaelov te liggen. Victor Vazquez en José Izquierdo liggen in de lappenmand. Ook Felipe Gedoz heeft technisch vaardige voeten, maar de Braziliaan ontbreekt matchritme.

"Ik ben tevreden als we de nul hebben kunnen houden en zelf een doelpuntje scoren", windt Michel Preud'homme er geen doekjes om. "Besiktas is dan wel torenhoog favoriet, maar dat wil niet zeggen dat we niets kunnen proberen."

En er is goed nieuws voor blauw-zwart. Kara Kartallar mist met Alexander Milosevic, José Sosa en Atiba Hutchinson drie sterkhouders. Dat werd ons gisteren bevestigd door enkele Turkse collega's.

Pakt Club Brugge vanavond de volle buit?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 136 euro op. Komt de hoop van Michel Preud'homme uit en krijgen we een 1-0 op Olympia? Dan mag je maar liefst 450 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws