Datum: 21/10/2021 18:45
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Sükrü Saracoglu

Kan Antwerp deze avond haar eerste punten pakken in de Europa League? Dan moet The Great Old wel voorbij Fenerbahçe SK geraken

Nils Wens
| 283 reacties
Kan Antwerp deze avond haar eerste punten pakken in de Europa League? Dan moet The Great Old wel voorbij Fenerbahçe SK geraken

In de Jupiler Pro League loopt het momenteel wel goed bij Antwerp met 20 punten en een vierde plaats in het klassement, maar in de Europa League kon de club nog geen punten pakken in haar groep.

Antwerp heeft iets recht te zetten in de Europa League. De ploeg van Brian Priske staat voorlopig op de laatste plaats in haar groep met 0 op 6. Deze avond krijgt Antwerp de kans om haar eerste punten te pakken, want ze gaan op bezoek bij Fenerbahçe SK. 

Toch missen ze bij Antwerp enkele sterkhouders voor deze confrontatie. Zo is onder meer Radja Nainggolan er niet bij, maar ook andere basisspelers zoals Buta en Miyoshi ontbreken in de selectie. Engels en Vines zijn dan weer wel van de partij. 

Fenerbahçe SK, de tegenstander van deze avond, staat op de derde plaats in de groep met 1 op 6. Bij de Turkse topclub is het onder meer uitkijken naar de Duitse draaischijf Mesut Özil en de Ecuadoriaanse aanvaller Enner Valencia. 

Kan Antwerp haar eerste punten pakken in deze Europa League? 

Meer nieuws