Datum: 19/11/2013 21:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Play-offs (T)
Stadion: Stade de France
Frankrijk op WK-koers
Frankrijk op WK-koers
Foto: © SC

Frankrijk staat voor een berg om te beklimmen na de 2-0 nederlaag in en tegen Oekraïne. Kunnen ze het nog rechtzetten in eigen huis?

De 2-0 in Kiev kwam hard aan. Toch geven ze bij Frankrijk nog niet op. "We zullen gewoon veel moeten scoren", aldus bondscoach Deschamps. Franck Ribéry ging zelfs nog een stapje verder in zijn bewoordingen: "We moeten de overwinning pakken en ons alsnog plaatsen om een catastrofe te vermijden."

Het is natuurlijk nog maar de vraag of dat zal lukken. De heenmatch maakte namelijk meer dan duidelijk dat Oekraïne een heel stug land is, met voetballende kwaliteiten. Daartegen veel scoren en achterin niets weggeven is geen makkelijke opdracht voor Les Bleus.

Het is ook sowieso hinken op twee gedachten: een uitdoelpunt van het Oostblokland zorgt er meteen voor dat de Fransen er vier moeten maken, dus zal er toch ook aan verdedigen moeten gedacht worden. Nog steeds ziet meer dan 3 op 4 (77%) Frankrijk doorgaan, volgens cijfers van Unibet.

Wie ziet u doorgaan?

Waag een gokje via Unibet. Als Oekraïne wint in Frankrijk, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van zomaar eventjes 540 euro. Gokken op plaatsing van Frankrijk kan je dan weer 174 euro opleveren. Zet dus in via UNIBET.

Extra tip: dankzij UNIBET kan u vanaf heden ook alle NBA-basketbal live bekijken. Niet twijfelen, doen!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)