Datum: 10/09/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 10
GROEP B: Italië naar het WK?
GROEP B: Italië naar het WK?
Foto: © SC

In groep B mag Italië in eigen huis tegen Tsjechië op zoek naar de definitieve plaatsing voor het WK. Het heeft - als enige op dit moment - nu al alles in eigen handen om zich na acht speeldagen te plaatsen voor het WK.

De kloof tussen Italië en Bulgarije is nu al zeven punten met nog drie speeldagen voor de boeg, dus als de Italianen vanavond de punten thuishouden tegen Tsjechië kunnen de koffers worden gepakt. De Tsjechen zullen echter gebrand zijn op puntenwinst, om zo de strijd om plek twee open te houden.

Daarvoor komen ook Bulgarije, Armenië en Denemarken nog in aanmerking. Armenië en Denemarken gaan in Jerevan voor hun laatste kans, Bulgarije moet normaliter plek twee voorlopig kunnen vasthouden op het eiland Malta.

De wedstrijden:

Armenië - Denemarken 18.00 uur - live op Unibet TV
Malta - Bulgarije 20.00 uur - live op Unibet TV
Italië - Tsjechië 20.45 uur 

Italië straks WK-ganger?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 102 euro op als Italië de punten thuishoudt en naar het WK gaat. Gok je op een stuntje van Tsjechië, dan kan je dat al 420 euro opleveren - een aanrader dus! Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)