Datum: 11/10/2013 20:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 11
GROEP H: Houdt Engeland de punten thuis?
GROEP H: Houdt Engeland de punten thuis?
Foto: © SC

In groep H vanavond twee toppers. Engeland neemt het in eigen huis op tegen Montenegro, Oekraine speelt tegen Polen. Alle vier de teams kunnen zich nog plaatsen voor het WK, dus het zou nog wel eens heel erg spannend kunnen worden.

Engeland staat er op dit moment het beste voor met 16 punten, eentje meer dan Oekraine en Montenegro. Op drie punten volgt vierde hond Polen, meteen ook de tegenstander van de Engelsen binnen vier dagen. Het kan dus werkelijk nog alle kanten uit.

Volgens Jovetic kan Montenegro wel degelijk gaan winnen op Wembley, terwijl in Engeland niemand er aan twijfelt dat hun team de punten gewoon thuishoudt. Wilshere lijkt daarbij niet te zullen spelen, Hodgson zal vermoedelijk teren op de ervaring van Gerrard en Lampard.

In dezelfde groep strijden ook Oekraine en Polen onderling voor een betere uitgangspositie met het oog op minstens de barrages voor het WK, zij kunnen beiden profiteren van een gelijkspelletje in Engeland. 

Moldavië tot slot probeert de punten thuis te houden tegen het nietige San Marino, dat na de 1-5 tegen Polen op zoek gaat naar het tweede doelpunt in de campagne.

De wedstrijden:

Moldavië - San Marino 18u
Oekraine - Polen 20u - Live op UnibetTV
Engeland - Montenegro 21u

Kan Montenegro gaan winnen?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 78 euro op bij winst van Engeland. Denk je dat Montenegro een stuntje kan placeren? Bij een gelijkspel kan je al 300 euro bijschrijven, een overwinning van de stugge Oost-Europeanen levert zelfs 585 euro op - een aanrader. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)