bosBosnië-Herzegovina
sloSlovakije
Datum: 06/09/2013 20:15
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 7
GROEP E: Zwitserse grondigheid richting Brazilië?
GROEP E: Zwitserse grondigheid richting Brazilië?
Foto: © SC

Zwitserland wil in eigen huis de puntjes veiligstellen tegen IJsland en zo de kwalificatie voor Brazilië dichterbij laten komen. Maar er zijn nog veel kapers op de kust in de geweldig spannende groep E.

Mathematisch gezien kan iedereen nog groepswinnaar worden met nog vier speeldagen voor de boeg. De kans dat Zwitserland met de hoofdprijs gaat lopen is groot, wie tweede wordt is echter nog een groot mysterie.

Elk punt dat meegepakt kan worden, kan belangrijk zijn, al moet de tweede in deze groep zich ook mogelijk zorgen maken dat het de slechtste tweede wordt van alle groepen en de barrages zou kunnen missen. Olafur Skúlason wil met IJsland alvast winnen. Dat kon u HIER al lezen overigens.

De Noren zijn het aan hun standing misschien wel verplicht om minstens de tweede plek in de groep te veroveren, maar tot op heden zitten zij in het sukkelstraatje. Kunnen ze daar vanavond iets aan veranderen?

De wedstrijden:

Noorwegen - Cyprus 19.00 uur - live op Unibet TV
Zwitserland - IJsland 20.30 uur - live op Unibet TV
Slovenië - Albanië 20.30 uur - live op Unibet TV

Pakken de IJslanders uit met een stuntje?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 95 euro op bij winst van Zwitserland. Denk je dat IJsland kan stunten? Een gokje kan dan al 660 euro opleveren - een aanrader dus! Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)