Datum: 11/06/2013 19:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 8
Groep B/C/I: Laatste WK-kwalificatieduels voor de zomer
Groep B/C/I: Laatste WK-kwalificatieduels voor de zomer
Foto: © SC

Vanavond zijn er nog drie WK-kwalificatiewedstrijden in de Europese poules. Zowat heel Scandinavië gaat daarin op zoek naar nuttige overwinning met het oog op plaats twee in hun respectievelijke poules.

In groep B probeert Denemarken thuis tegen Armenië uitzicht te houden op de tweede plek in de poule. Italië lijkt stilaan uit beeld te zijn, maar de Scandinaven kunnen zich terug in het pelotonnetje van Bulgarije en Tsjechië hijsen. Dan moet er thuis van Armenië wel worden gewonnen, want anders wordt het heel moeilijk om zich nog te plaatsen voor het WK.

In groep C probeert Zweden tegen de Far Oer zwaar uit te halen. Het kan bij winst op gelijke hoogte in de groep klimmen van Oostenrijk en Ierland, maar moet dringend ook iets aan zijn doelsaldo doen. Een thuiswedstrijd tegen het zwakke broertje uit de groep komt dan net op tijd.

In groep I is er opnieuw een duel tussen Finland en Wit-Rusland. Thuis wonnen de Finnen vrijdag met 1-0, als ze nog wat druk op Spanje en Frankrijk willen zetten moeten ze nu ook op verplaatsing een driepunter weten te pakken.

Alle wedstrijden zijn overigens helemaal live te zien via Unibet TV. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website. Zeker de wedstrijd van de Zweden zou wel eens heel wat doelpunten kunnen opleveren.

Het wedstrijdschema:

Wit-Rusland - Finland (19 uur – Live op Unibet TV)
Zweden - Far Oer (19.15 uur – Live op Unibet TV)
Denemarken - Armenië (20.15 uur – Live op Unibet TV)

Gaan de Zweden er nog eens vol voor? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 420 euro opleveren bij een hattrick van Ibrahimovic. Drie doelputnen van Ola Toivonen leveren zelfs 1200 euro op. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)