'EK missen is geen ramp'

'EK missen is geen ramp'
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Bondsvoorzitter Jan Peeters kijkt ook vooruit naar de wedstrijd van vanavond. Net als de bondscoach beseft hij dat het moeilijk wordt om de kwalificatie af te dwingen, maar het blijft mogelijk.

Peeters vindt echter dat een eventuele uitschakeling geen drama is. Peeters realiseert immers dat men aan een nieuwe generatie aan het bouwen is en dat het EK in Portugal wel eens te vroeg komt. Een vervroegde uitschakeling zou echter wel met zich meebrengen dat het WK 2006 bijna een verplichting wordt. België kan het zich immers niet permitteren om twee opeenvolgende tornooien te missen.

Ook ex-bondscoaches Goethals en Waseige keken vooruit. Raymond Goethals zou het een verrassing vinden moest België uitgeschakeld worden. De tegenstanders in de groep zijn te zwak om België van het EK te houden volgens Goethals. Anthuenis hanteert de juiste tactiek, maar wacht een zware periode als de Rode Duivels het niet zullen halen.

Robert Waseige is het oneens met de keuzes van Anthuenis. Hij zou Goor en Van Damme uit de ploeg halen. Goor straalt te weinig uit om de ploeg op sleeptouw te nemen. Roussel zou dan weer wel in het team van Waseige staan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties