Nieuwe zaakwaarnemer voor Kluivert

Nieuwe zaakwaarnemer voor Kluivert
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Patrick Kluivert heeft een nieuwe zaakwaarnemer. De aanvaller van FC Barcelona brak eerder deze week met Sigi Lens en laat zich nu vertegenwoordigen door Mads Galsgaard van Icon Equity, dat ook al de public relations van Kluivert behartigde. De Deen verklaarde tegenover BBC Sport dat een transfer naar Engeland voorlopig niet aan de orde is.

'Kluivert krijgt van Barcelona twee maanden de tijd om zich te bewijzen. Pas dan gaan we nadenken over een mogelijk vertrek', liet Galsgaard op de BBC-website weten. 'We sluiten een overgang naar Engeland niet uit, maar op dit moment concentreren we ons op Barcelona.'

Kluivert maakt donderdag weer zijn opwachting in de basis voor het UEFA Cup-duel met het Griekse Panionios. De Nederlandse spits, die dit seizoen nog niet tot scoren kwam in zes competitiewedstrijden, ligt al enige tijd onder vuur bij de Catalaanse socios. Zij verwijten hem een gebrek aan scorend vermogen en nemen hem het geflirt met clubs uit de FA Premiership ook niet in dank af. In de Engelse en Spaanse media wordt al wekenlang gespeculeerd over een op handen zijnde transfer naar Engeland. Manchester United, Arsenal, Chelsea en Newcastle United worden het vaakst genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van de topscorer aller tijden in Oranje.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties