Juve klopt Siena voor Coppa Italia

Door de uitgestelde wedstrijd van Juventus in Istanboel tegen Galatasaray wegens de aanslagen in de Turkse stad, was ook de bekerwedstrijd van Juve in Siena (normaal op 02/12, de dag waarop Galatasaray - Juve nu wordt gespeeld) verplaatst. De heenwedstrijd van de 1/8e finale vond vandaag plaats. De Bianconeri, met een halve reservenploeg, haalde het met 1-2. Siena was de betere ploeg in de eerste helft en kwam verdiend op voorsprong via Rubino in de 27e minuut. Na enkele wissels kwam Juve beter in de match en Zalayeta zorgde voor de gelijkmaker in de 73e minuut. Benjamin, overgeheveld van de beloften, scoorde bij zijn eerste officiële wedstrijd voor De Oude Dame de winning goal. Juve neemt dus een stevige optie op de kwartfinale.