Valencia makkelijk door naar de 3e ronde

Valencia makkelijk door naar de 3e ronde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Spaanse Valencia heeft de derde ronde van de Uefa Cup bereikt. De Spanjaarden wonnen met 0-4 tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd vond plaats op het veld van de Nederlandse Sparta Rotterdam.

Op Het Kasteel stond er geen maat op Valencia. Het werd een droge 0-4 overwinning voor de Spaanse topclub, Mista zette de 0-1 op het bord. Even later verdubbelde Baraja de score. Maccabi Haifa kon weinig beginnen tegen een zeer sterk spelend Valencia. De Spaanse club dikte de score in de blessuretijd nog wat aan, Albelda scoorde de derde treffer voor Valencia in deze wedstrijd. Angulo legde de 0-4 eindcijfers vast. Zo behaalde Valencia een oververdiende overwinning tegen Maccabi Haifa. De heenwedstrijd in Valencia eindigde op een 0-0 gelijkpel zodat Valencia met deze winst zeker is van een plaats in de derde ronde.

Valencia plaatste zich als laatste voor de derde ronde van de Uefa Cup. Club Brugge zal de Belgische eer proberen hoog te houden in de Uefa Cup. Club is de enige Belgische ploeg die Europess overwintert. Vrijdag vindt de loting plaats, dan kent Brugge zijn volgende tegenstander.

Het stond zo goed als vast dat dit duel in Izmir in Turkijke zou worden afgewerkt, maar door de bomaanslagen van de afgelopen weken ging deze wedstrijd echter niet op Turkse bodem door. Maccabi Haifa koos opnieuw om de wedstrijd af te werken op Het Kasteel, de thuishaven van Sparta Rotterdam diende al eerder als locatie voor de Europese thuiswedstrijd van de club uit Israël. Hapoel Tel Aviv kon niet in eigen huis de wedstrijden afwerken vanwege veiligheidsredenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties