FA Cup: reacties na de derde ronde

Liverpoolmanager Gerard Houllier had lovende woorden voor Yeovill. Hij zei dat de ploeg uit de Third division een heel sterke match had gespeeld. Ze hebben hard gevochten en het moeilijk gemaakt voor Liverpool. Ook vertelde Houllier dat zijn eigen spelers uitstekend speelden, en dat het alleen te danken was aan het sterke Yeovil dat ze niet vlot wonnen. Liverpool won met 0-2.
Gary Johnson, manager van Yeovil, was ontgoocheld na de uitschakeling tegen Liverpool. Toch was hij heel trots op zijn spelers. Yeovill had volgens hem niet genoeg kansen gecreëerd, maar zeker even veel als Liverpool. Over de strafschop die Liverpool kreeg na een val van Kewell wou Johnson alleen kwijt dat het een onschuldig duel was, en dat het een teken was van angst voor zijn ploeg.
De strafschop was op zijn minst betwistbaar. Volgens Hugo Rodrigues, de verdediger die de strafschop veroorzaakte, gaf Kewell tegen hem toe dat hij dook. Op de beelden leek er wel sprake van licht contact, maar of dat voldoende was om neer te gaan, valt te betwijfelen.
Ook Harry Kewell reageerde op de strafschopfase. De Australiër reageerde furieus op de beschuldigingen aan zijn adres. Volgens Kewell zette Rodrigues zeker en vast zijn voet. Hierdoor kon hij de knie van Rodrigues niet meer ontwijken en viel er over. Kewell is er van overtuigd dat het strafschop was.

Na Aston Villa-Manchester United (1-2) had manager Sir Alex Ferguson vooral lof klaar voor middenvelder Paul Scholes. Scholes scoorde twee keer op aangeven van Giggs. Ferguson noemde hem een genie. Wes Brown was er terug bij na een lange afwezigheid wegens blessure. Ook hij speelde volgens zijn manager een schitterende wedstrijd.
David O'Leary, manager van Aston Villa, had het vooral over de gemiste kansen in de eerste helft. De wedstrijd had bij rust al gespeeld moeten zijn.

Manager Arsene Wenger van Arsenal had het vooral over de schitterende prestatie van Thierry Henry die Arsenal redde van een serieuze kater tegen Leeds. Dankzij Henry won Arsenal met 1-4 nadat het eerst 1-0 achterkwam. Oorspronkelijk wou Wenger Henry rust gunnen, maar Jeremie Aliadiere moest afhaken wegens ziekte.

Kevin Keegan speelde met Manchester city 2-2 gelijk tegen Leicester City. Hij had het vooral over een gebrek aan zelfvertrouwen vanwege zijn spelers. City heeft al twaalf wedstrijden niet meer gewonnen. Ze konden wel twee keer een achterstand goed maken, maar winnen zat er weer niet in. Volgens Keegan hebben ze maar één zege nodig om terug op gang te komen.