Javi Moreno naar Bolton

Javi Moreno naar Bolton
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Engelse club Bolton Wanderers heeft zich versterkt met de Spaanse aanvaller Javi Moreno. De Spanjaard komt over ven het Spaanse Atletico Madrid, hij wordt verhuurd tot aan het einde van dit seizoen. Bolton heeft al enige tijd moeite om te scoren, men hoopt dat Moreno daar verandering kan in brengen.

Javi Moreno haalde met het Spaanse Alavés zijn grootste succes, hij haalde met die club de finale van de Uefa Cup. Na het succesvolle seizoen bij Alavés, verkaste hij naar het Italiaanse AC Milan. Bij de Italiaanse topclub kon hij echter niet brengen wat van hem werd verwacht. Na een teleurstellende periode in San Siro keerde Moreno terug naar zijn vaderland. Hij ging toen spelen bij het Spaanse Atlético Madrid. Ook in Madrid kon hij niet doorbreken, nu krijgt hij een nieuwe kans bij het Engelse Bolton.

Bolton-manager Allardyce is erg tevreden dat Moreno naar Bolton komt. De manager haalde eerst Mario maar deze speler haalde niet het niveau wat van hem verwacht werd. Allardyce is blij en hoopt met Moreno eindelijk een deftig scorend vermogen in huis te hebben gehaald. Javi Moreno maar normaal gezien zijn debuut voor zijn nieuwe club tegen Tranmere Rovers. Deze wedstrijd staat op het programma in het kader van de reply van de FA Cup. Allardyce liet weten dat men vrij voorzichtig zal zijn met Moreno, want men weet niet in hoevere de Spanjaard conditioneel in orde is.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties