Roeselare voorlopig medeleider

KSV Roeselare won met 1-0 van degradatiekandidaat SK Ronse. Het enige doelpunt van Huyghens viel in de tweede helft. Chebaiki werd voor Ronse uitgesloten. KV Oostende stond aan de rust door een doelpunt van Gdowski 0-1 achter tegen Eupen. Het kwam wel op gelijke hoogte dankzij Ramcic maar kon niet winnen. Door dit puntenverlies ziet Oostende Roeselare over zich heen springen. Roeselare wordt voorlopig medeleider met FC Brussels. Brussels speelt morgen nog op het veld van E. Aalst. Geel en Tubeke speelden ook 1-1 gelijk. Geebelen en de onvermijdelijke Buelinckx zorgden voor de doelpunten.

Onderaan zien de laatste drie ploegen Deinze weer winnen. Deinze klopte Maasmechelen in eigen huis met 1-3. Da Silva, Crabeels en Brewaeys scoorden in de eerste helft voor Deinze. Eberlé scoorde de eerredder voor Patro. Virton stuurde Dessel met een 2-1-nederlaag naar huis. Dessel kwam 0-1 voor dankzij Bula Bula, maar Wiggers en Coquelet hielden de drie punten in eigen huis.