Deschacht en Van Buyten haken af

Deschacht en Van Buyten haken af
Foto: © SC

De ziekenboeg van de Rode Duivels voor de vriendschappelijke interland van woensdag tegen Frankrijk wordt steeds groter. Nadat maandag al Jonathan Walasiak afhaakte, raakten nu ook verdedigers Olivier Deschacht en Daniel Van Buyten geblesseerd. Bondscoach Aimé Antheunis zit met de handen in het haar over zijn selectie.

Deschacht trainde vanmorgen niet meer mee met de Duivels wegens een contractuur aan de bil. Eerder had Antheunis al te kennen gegeven dat hij op Deschacht rekende als linksachter voor zijn elftal. Even later moest ook Van Buyten forfait geven voor woensdag. De verdediger van Manchester City kreeg last aan de adductoren.

Het is hoogst waarschijnlijk dat de twee verdedigers uit de kern verdwijnen voor de match van morgen. Antheunis liet al weten dat hij er nog niet uit is of hij nog een vervanger oproept. Maar ondertussen ziet het er wel alsmaar beter uit voor Vincent Kompany. De 17-jarige verdediger zou kunnen debuteren voor de Duivels morgen als Van Buyten definitief afhaakt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties