Chelsea neemt punten mee uit Bolton

Chelsea heeft haar opdracht op het veld van Bolton tot een goed einde gebracht: de ploeg uit Londen won met 0-2.

Bolton begon het best aan de wedstrijd, maar de kansen van Jay-Jay Okocha en co gingen er maar niet in. Ook Chelsea slaagde enkele schaarse kansen niet af te werken, wat resulteerde in een 0-0 bij de rust.

Na de rust wist Chelsea het evenwicht te herstellen, maar imponeren deed men nog steeds niet. Beide ploegen kregen enkele kleine kansjes. In de 70e minuut viel dan toch de goal: Damien Duff zette voor van op rechts zodat John Terry kon binnenleggen. Enkele minuten later deed Damien Duff hetzelfde op een voorzet van Haisselbank, zodat de wedstrijd een kwartier voor tijd beslist was.

Chelsea blijft zo op een tweede plaats, terwijl Bolton bij winst van Southampton van de 11e naar de 12e plaats zal zakken.