Zware nederlaag voor Schalke!

Eintracht Franfurt - Schalke 04 :3-0 - 35.255 toeschouwers, uitverkocht

Een bittere nederlaag voor een onstellend zwak Schalke, een mooie opsteker voor de thuisploeg in de degradatiestrijd, doelpunten van Amantidis,Skela en Schur zorgden voor deze 3-0.

Bayern Munchen-HGansa Rostock : 3-3 - 35.000

Wat op een gezondheidswandeling leek voor Bayern werd bijna nog een nachtmerrie, al na negen minuten zorgden Jeremies en Makaay voor een 2-0, het was echter Rostock dat terugkwam met doelpunten van Max en Arvidsson, 2-2. In de 71e minuut kwamen zij zelfs op voorpsrong na een goal van Rasmussen, Makaay zorgde dan vanop de stip voor de 3-3, een domper in de strijd voor de titel, Bremen lijkt nu wel zeer ver weg.

Werder Bremen - FC Koln :3-2 -41.000, uitverkocht

Bremen nam direct de touwtjes in handen en bouwde een 3-0 voorsprong uit, Micoud en tweemaal Ailton. Koln gaf zich echter niet gewonnen en kwam terug door Schroder en Lottner, vier minuten voor tijd werd er dan nog een doelpunt afgekeurd voor de bezoekers, Voigt kreeg nog de rode kaart en zo werd het nog een gevleide overwinning voor Bremen.

SC Freiburg - Borussia Dortmund : 2-2 - 25.000,uitverkocht

Weer geen overwinning voor de ploeg van Sammer, die verrassend Koller op de bank liet, in de 16e minuut opende Roda Antar de score, op slag van rust maakte Dédé gelijk, na rust kwam Dortmund op voorsprong door Hermel die in eigen doel kopte, vanop de stip werd het 2-2 door Tskitishvilli, logische uitslag in middelmatige wedstrijd.

Bayer Leverkusen - VFL Wolfsburg : 4-2 - 22.500,uitverkocht

Alle frustratie weg bij de thuisploeg, in de 1e minuut opende Berbatov de score, Babic 2-0, Topic milderde tot 2-1, Schneider en Franca zorgden voor de voorsprong en Klimovics scoorde de 4-2, Bayer terug in de running voor Europa.

Hannover 96 - FC Kaiserslautern : 0-1 - 22.000

Hard bevochten match in strijd tegen de degradatie, toch verdiend gewonnen door de bezoekers die genoeg hadden aan een goal van Hristov in de 63e minuut, Knavs van Lautern werd nogvan het veld gestuurd, de thuisploeg terug bij de drie laatste.

Hamburger SV - Hertha Berlijn : 2-0 - 42.000

Grote woede bij de bezoekers die niet alleen verloren maar ook twee rode kaarten moesten slikken, Van Burik en Friedrich, de thuisploeg kwam voor door Rahn en Romeo, Berlijn kon daar weinig tegenover stellen, wat alleen maar frustratie opleverde bij spelers en fans die moeilijk in toom te houden waren, zware weken wachten de hoofdstedelingen.