Lenzon Beerse-Opex Oostende 2-2

Lenzon Beerse-Opex Oostende 2-2
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lentezon nam een droomstart. Anita Caers trapte een hoekschop en Leen Janssen stond op de juiste plaats: 1-0. Oostende reageerde met een schot van Metsu. Marjorie De Rammelaere kreeg zo maar de bal toegespeeld van een slordige Lentezondefensie en ze verzilverde meteen: 1-1. Enkele minuten later kapte Sarah Glazemaekers zich vrij in de zestien en besloot netjes in de hoek binnen. Lentezon nu duidelijk de betere ploeg. Sarah Glazemaekers mocht opnieuw alleen op Malfait af, maar die pakte uit met een prima reflex. Geluk voor de bezoekers in de 38'. Een scrimmage in de kleine rechthoek, vele schoten op doel en toch ging de bal er niet in.

Moest Lentezon eigenlijk met een ruimere voorsprong de kleedkamer in, werd het alsnog 2-2. Opnieuw opendeurdag achteraan bij de thuisploeg. Battel glipte door de buitenspelval en de stand was terug gelijk.

Oostende geloofde in haar kansen en een onzekere thuisdefensie liet begaan. In het eerste kwartier kregen de bezoekers 5 mooie kansen met als laatste een schot van Battel op de lat, maar de stand bleef gelijk. Anja Poels plaatste de bal in de kruising, Malfait redde puik. De wedstrijd verwaterde en beide ploegen leken te berusten in de puntendeling.

Toch nog eens Oostende in de slotfase, maar Kim Verlooy redde van de lijn. Ook Lentezon had nog bijna de drie punten kunnen pakken. Malfait duwde het lobschot van Sarah Glazemaekers echter op de lat. Een billijke puntendeling was het gevolg.

Nog even langs deze weg bezoekster Tinne Van Den Bosch veel beterschap wensen. Ze kwam tijdens de wedstrijd ongelukkig ten val en brak haar sleutelbeen.(Bron: peter.maene@pandora.be)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties