Wilmots manager of blijft Mathijssen?

Wilmots manager of blijft Mathijssen?
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

STVV wil deze week de knoop doorhakken. Blijft Jacky Mathijssen aan als trainer wordt misschien zelfs Marc Wilmots de nieuwe sportieve baas?

STVV zou geïnteresseerd zijn in Marc Wilmots. De ex-Rode Duivel prefereert een rol als manager. Dat betekent dat hij sportief en administratief verantwoordelijk is. Maar veel hangt ook af van Wilmots zijn politieke carrière. Jacky Mathijssen staat ook in de belangstelling van Charleroi, dat Robert Waseige ziet vertrekken. Mathijssen wachtte graag de situatie af van Charleroi in de degradatiestrijd, maar daar wordt het nu koffiedik kijken. De Zebra's verloren gisteren immers met 3-1 bij Heusden-Zolder, zodat het vanonder in het klassement nog alle kanten uit kan.

Mathijssen is tot donderdag op stage bij Girondins de Bordeaux. Daarna moet hij een beslissing nemen van het STVV-bestuur. Hij kan dus niet afwachten als Charleroi zich kan redden in eerste klasse. Mathijssen zegt zelf te willen blijven, maar wil sportieve garanties, geld is van geen belang.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties