Bayern maakt werk van spelerskern

Bayern maakt werk van spelerskern
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Bayern Munchen is men koortsachtig werk aan het maken van de spelerskern voor volgend seizoen. Ook Sammy Kuffour, de 28-jarige verdediger en in dienst bij Bayern sinds 1996, bestreed 145 Bundesligamatchen voor de rood-blauwen moet op zoek naar een andere club.

Ook Thomas Linke heeft de raad gekregen uit te kijken naar een andere ploeg. Terwijl Karl-Heinz Rummenigge gisteren de keeper van Stuttgart Hildebrand toch weer aangesproken heeft om naar Munchen te verhuizen, de doelman zijn contract loopt af in 2005 en hij zou dan sowieso naar Bayern komen, misschien dus een jaar eerder.

Ook is bekend geraakt dat de voormalige trainer Ottmar Hitzfeld een aanbieding op zak heeft uit Qatar, hij zou daar jaarlijks 7 miljoen Dollar kunnen verdienen.

Ook de onderhandelingen met Porto over een tranfser van de nummer 10 Deco blijven duren, evenals Frings die graag zou wisselen naar Munchen.

Als Owen Hargreaves wil verhuiizen naar Engeland moet er minstens 20 miljoen op tafel komen, anders moet hij in Beieren blijven, hij heeft nog een contract tot 2006. Voor Oliver Kahn tenslotte is er geen toekomst bij ManU aldus Ferguson vandaag, dus uitkijken naar een andere ploeg die hem wil en kan betalen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties