BHZ zeer bedrijvig op transfermarkt

BHZ zeer bedrijvig op transfermarkt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De inspanningen van technisch directeur Luc Nilis beginnen stilaan hun vruchten aan het afwerpen. Langzaam maar zeker is hij een compatibele kern aan het samenstellen.

De club heeft een akkoord bereikt met doelman Gert Doumen. Doumen kwam vorig seizoen al een paar maanden voor de Limburgers uit op uitleenbasis. De goalie tekent deze week voor twee of drie seizoenen.

Georges Arts (35) eerder reeds aangekondigd als versterking zette zijn handtekening onder een tweejarig contract.

BHZ kaapte na Laurence Melotte (18) nog een jonge belofte bij Anderlecht weg. Het betrect hier Sofian Benzouine (17), een rechterflankverdediger die het afgelopen seizoen regelmatig aantrad met de reserven van Anderlecht.

TD Luc Nilis plant deze week een gesprek met de Belgische PSV-belofte Jan Wuytens. PSV is zinnens het contract van de centrale middenvelder open te breken en hem vervolgens een jaartje elders te laten rijpen. Beringen Heusden-Zolder is dan een serieuze optie.

Een delegatie gaat ook rond de tafel zitten met aanvaller Rachid Tibari. Tibari is eigendom van Genk, maar kwam vorig seizoen op huurbasis uit in de Nederlandse Gouden Gids Divisie bij Helomond Sport.

Karel Gerits (21) blijft bovendien ondanks eerdere berichten in de pers bij BHZ. Een overgang naar derdeklasser Tongeren is dus niet aan de orde. Gerits, een centrale middenvelder / verdediger, kreeg zijn opleiding bij Anderlecht, maar is van de streek. Het afgelopen seizoen haalde hij regelmatig de wedstrijdkern.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties