EK: Vandaag in Portugal (22/06)

EK: Vandaag in Portugal (22/06)
Foto: © SC

Van onze verslaggever ter plaatse
 
Zweden - Denemarken
 
De Scandinavische Nederland-België, de winnaar was verzekerd van een plaats in de 1/4 finale MAAR indien de uitslag op 2-2 zou eindigen dan zouden beiden naar de volgende ronde gaan ! Omdat een Scandinavische derby in een Scandinavisch weertje moet gehouden worden hielpen de weergoden even ! In de gietende regen kon de partij van start gaan. Het eindresultaat kent u vast wel en het was wel even raar toen er na het laatste fluitsignaal geen verliezer was maar 2 teams en 2 supportersgroepen stonden te feesten in de arena. Later in de stad werd dit dan iets uitgebreider en met nog meer drank in de verf gezet !
 
Voor de rest praat iedereen hier reeds over de 1/4 finale aanstaande donderdag tussen Portugal en Engeland ! Morgen om 9u gaan er nog een extra 2000 kaarten in verkoop voor Portugese fans dus staat er sinds vanavond 19u reeds een file aan te schuiven om nog maar een kaartje te kunnen bemachtigen.
 
Ook is er morgen de alles of niets voor onze noorderburen wel zullen ze mogen rekenen op de goodwill van de Tsjechen en om een of andere reden denken de meeste dat ze die niet gaan krijgen, nu ja wie kan ze ongelijk geven... Als je door te verliezen van Duitsland een grote concurrent uit het tornooi kan kieperen dan denk ik dat de keuze snel gemaakt is.... Arm Oranje...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties